Kısa Hak Sözü!

Amerika ve Avrupa başta olmak üzere küfür güçleri ve onları dost edinenler Gazze’de Yahudi varlığının işlediği cinayetlere ve yaptığı yıkıma destek verdiklerini ilan ettiler. Oysa Filistin halkından bir takım mücahit gençler kardeşlerini, diyarlarını ve Müslümanların kutsal yerlerini savunma haklarını kullandılar.

Nitekim Yahudi varlığı her gün Filistin halkına saldırıyor; Filistin’i terk etmeye zorlamak veya yavaş yavaş onları öldürmek için çocuklarını öldürüyor, birçok adam, kadın ve çocuğu kötü şartlarda hapsediyor. Bir kısmını onlarca sene hapis yatırıp ağır işkence çektiriyor, arazilerine ve evlerine el koyuyor, evlerini yıkıyor, onlara küfrediyor, ihanet ediyor ve yüzlerine tükürüyor, hemen hemen her gün Mescid-i Aksa’yı kirletiyor ve ona el koymaya çalışıyor. Bütün bu cürümlere karşı Filistin halkının ve sair Müslümanların susmasını, sinirlerine hakim olmalarını ve hiç bir tepki göstermemelerini istiyorlar!! Onlara göre Filistin’deki Müslümanların hiç bir hakkı yoktur, ama Yahudiler her hakka sahiptir! Kâfirlerin adaleti bu kadardır? Onlar zalimlerin ta kendileridir!

Yahudileri işledikleri bu tür cürüm ve cinayetlerden vazgeçirmek üzere bir takım mücahit gençler Gazze’den hareket ederek son yaptıkları kahramanca amelleri yapınca kâfirler ve dostları olan münafıklar dayanamadılar, kıyameti kopardılar ve Yahudilerin Gazze’de ne yaparsa yapsınlar haklı olduklarını savundular. 

Filistin Müslüman halkı, kendilerini, kardeşlerini, işgal edilen diyarlarını, ırzlarını ve haysiyetlerini savunma hakkına sahip değiller! Ama Ukrayna halkının işgalci Rusya’ya karşı kendi topraklarını savunma hakkı vardır! Hatta Erdoğan Ukrayna’ya gelişmiş silah gönderiyor ve her tür desteği veriyor. Fakat Filistin halkına bir kuruşun dahi gönderemiyor! En fazla onlara ekmek ve çocuklarına süt göndermeye çalışıyor! Tabii Yahudilerin müsaadesiyle! Ama Filistin’de Müslümanların silahlı mücadele yapma hakları yoktur, yasaktır, kınanır! Onlar iki devletli çözümü beklesinler! Ya 50 sene beklediler gerçekleşmedi! Olsun, yine de 50 sene daha beklesinler! Yine de gerçekleşemeyecektir! Nitekim bu çözüm en büyük zulümdür, gaspçı, işgalci Yahudilere Filistin’in %80’ini verilirken Filistin halkına Yahudilerin egemenliği altında kalmak şartıyla %20’si verilir! Nitekim bu %20’den fazla bir şey kalmadı, çoğunu Yahudiler kemirdiler.

En aldatıcı ve en alçak şey gaspçılarla görüşmek ve pazarlık yapmaktır. Gaspçılarla ve işgalcilerle görüşmek veya pazarlık yapmak ihanet değilse de zillettir.

İşte bir kaç yüz mücahit iddia edildiği gibi geçilmez denen duvarları ve kaleleri geçebildiler ve kahramanca savaştılar! İddia edildiği gibi yenilemeyecek orduyu yendiler. Peki İslam ve Arap memleketlerinde ordular harekete geçse nasıl olacak?! Filistin’i, halkını ve kutsal yerleri kısa bir zamanda kurtarır! O zaman 50 senedir devam eden tuzak olan görüşmelere gerek kalmaz!

Ordular yöneticilerin emriyle hareket eder! Bu nedenle kurtuluşa en büyük engel Amerika ve Avrupa’yı dost edinen demokratik yönetimler ve yöneticilerdir. Bunları değiştirmek elzemdir. İşte Raşidi Hilafetin kuruluşu gereklidir söylemi tartışılmaz bir gerçektir. Bu gerçek her zaman tecelli eder. Bunun için çalışanlara ne mutlu!   

Esad Mansur