Fıtır (Ramazan) Bayramınızı Tebrik ederim.

اللهُ أكبر، اللهُ أكبر، اللهُ أكبر، لا إلهَ إلاّ الله،

 اللهُ أكبر، اللهُ أكبر، وللهِ الحمدُ

Allah’ı tekbir, tehlil ve hamd ederiz,

Bu sayfayı okuyan, takip eden ve sair kardeşler!

Allah sizi, ehlinizi ve evlatlarınızı mübarek kılsın.

Bu bayram büyük hüzün ve üzüntüyle gelmektedir.

Bütün Müslümanların gözleri önünde Gazze’deki kardeşleri katliama uğrarken geliyor. Allah’ın gazabına uğrayan, maymunların ve domuzların kardeşleri olan düşmanları tarafından katlediliyor, özellikle çocukları ve kadınları hedef ediniyorlar.

Evleri, okulları ve hastaneleri başlarına yıktılar. Yiyecek, içecek ve temel yaşamsal ihtiyaçlardan mahrum bırakıldılar. Bombalardan sağ kurtulanların bile açlıktan ölmelerini arzu ettiler ve ne yazık ki birçok kişi açlıktan hayatını kaybetti.

Katliamın sonucunda şimdiye kadar 33 binden fazla şehit verdik, 76 binden fazla yaralı ve sakat kaldı. İki milyondan fazla Müslüman evlerini terk etmek zorunda kaldı veya evleri yıkıldı. Çadırlarda ve sokaklarda yaşarlarken düşman füzeleri onlara ulaşıyor

Islam dünyasındaki rejimler ve yöneticiler, bu düşmanlara ya seyirci kalıyor ya da doğrudan ticaretleri devam ettirerek destek oluyorlar. Düşmanlarla ilişkiyi kesmeye hiç yanaşmıyorlar.

Şuurlu Müslümanlar gece gündüz bu yöneticiler aleyhine beddua ediyor, lanetliyor, onların rejimleriyle beraber yıkılması için Allah’a dua ediyorlar.

Ancak sevindirici bir durum var: Birçok Müslüman, Gazze faciasının sebebini kâfir sömürgecilere bağımlı olan bu küfür rejimleri ve hain yöneticiler olduğunu fark ediyor ve bunları değiştirmenin ve yerine cihadı ilan edecek bir Hilafet devleti kurmanın çözüm olduğunu idrak ediyor.

Tarih boyunca Filistin ile ilgili olaylar, Müslümanları uyandıran ve canlandıran önemli bir faktör olmuştur. Haçlılar ve Moğollar burada mağlup edilince İslam dünyası, bu tehditlerin üstesinden gelmiş ve güçlenmiştir.

M. 1924’te İstanbul’da kâfirler tarafından Hilafet yıkıldıktan sonra, bu Hilafeti tekrar kurmak amacıyla M. 1953’te Filistin’de Rasulullah SallAllahu Aleyhi ve Sellem’in metoduna uygun bir Hizb kuruldu ve İslam dünyasında ve dünyanın birçok ülkesinde yayıldı.

Allah’ın izniyle, Gazze meselesi bütün küfür rejimlerinin yıkılması ve tüm hain yöneticilerin devrilmesine vesile olabilir. Bu durum, Türkiye ve diğer Müslüman ülkelerin tek bir devlet altında birleşmesine ve Rasulullah’ın müjdelediği Raşidi Hilafet’in kurulmasına zemin hazırlayabilir.

Allah’ım! Gelecek bayram gelmeden bu Hilafetin kurulmasını tahakuk eyle, bu yolda çalışanlara yardım et, nusreti temin et, düşmanlarına karşı Müslümanlarla beraber zafer ve galibiyeti sağla.

Bu yolda çalışanlara özel tebriklerim ve sevgilerim vardır.

Bütün Müslümanlara tebriklerim ve dualarımla

Esad Mansur